Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English

Svensk kelimtæppe / rölakan af den svenske væver Ingegerd Silow. 230 cm x 172 cm. Midten af det 20. århundrede

Not for sale (yet)

Svensk kelimtæppe af den svenske tekstilkunstner Ingegerd Silow i gul, grøn, brændt orange og jordfarver. Tæppet måler 230 cm excl. frynser x 172 cm (2,50 inkl. frynser). 1960'erne. Tæppet er signeret IS for Ingegerd Silow. God vintage stand med småpletter samt slitage på frynser.

Ingegerd Silow studerede ved Högre Konstindustriella Skolan i Stockholm (se billede her: https://digitaltmuseum.se/011014692872/hogre-konstindustriella-skolan), Designskolen i København samt på Handarbetets vänners Vävskola (https : //sv.wikipedia.org/wiki/Handarbetets_vänner), Stockholm plus i Stockholm By og Läns Hemslöjdsförening.

Hun var i praktik i Borås og blev ansat som mønsterdesigner for svenske Hemslöjd, Stockholm, Hemelöjdsförbundet for Sverige og Heyman & Olesen, Stockholm.

Som freelance har hun lavet samlinger af gardiner, tæpper og tæpper.

(Kilde til tekst om Ingegerd Silow: http://www.lexikonettamanda.se/show.php?aid=17034)

Bemærk at det kun er tæppet som er til salg i dette opslag. Billedet med solstrejf er af tæppets bagside.



Andre produkter i denne kategori

Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe  af den 
svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. 
århundrede

Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svens

Svensk fladvævet tæppe / kelimtæppe i smuk 
farvesammensætning med bl.a. rosa, råhvid og 
rødbrun, slutningen af 1900-tallet

Svensk fladvævet tæppe / kelimtæppe i smuk farvesa

Svensk håndvævet fladvævet tæppe - kelim tæppe, 
grønbundfarve med stiliserede blomster

Svensk håndvævet fladvævet tæppe - kelim tæppe, gr

Svensk kelimtæppe / rölakan af den svenske væver 
Ingegerd Silow. 230 cm x 172 cm. Midten af det 20. 
århundrede

Svensk kelimtæppe / rölakan af den svenske væver I

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram